Rolluiken

Aluminium met isolatie pur (particulier gebruik)

rolluiken

Zowel binnen de zonweringslijn als het rolluiken-aanbod staan veiligheid, kwaliteit en comfort voorop. In samenspraak met klanten, vertegenwoordigers en wetenschappers optimaliseert Bosman haar producten continu en stemt deze af op uw wensen.

De rolluiken zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Alle rolluiken worden op maat gemaakt. Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.

Een veilig gevoel

Met rolluiken van Bosman kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk.

Voor jaren plezier

De lamellen van Bosman zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk.

In harmonie met uw huis

De rolluiken zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in 13 kleuren. Alle worden op maat gemaakt. Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.

 

rolluiken2

Bedieningscomfort voor uw rolluiken

Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Een fluisterstille, onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor doet dan het werk. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy afstandsbediening bestuurt u één of meerdere rolluiken, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak.

Bedieningscomfort - Ruim zendbereik

De radiosignalen hebben een reikwijdte van twintig meter, dwars door twee betonnen muren

Veiligheid

geen kans op ongewenste bediening dankzij een willekeurige zendcode met zestien miljoen combinaties

Garantie

Bosman geeft maar liefst 5 jaar garantie op haar producten, mits alle instructies die betrekking hebben op vakkundige montage, goed gebruik en onderhoud worden opgevolgd. De garantie op het elektrisch gedeelte is eveneens geldig voor 5 jaar.

rolluiken3Fraaie oplossing

door de draadloze werking nagenoeg geen bekabeling in uw woning