• Bosmanrolluikenhomepage1Teaser
  • Bosmanrolluikenhomepage2
  • Bosmanrolluikenhomepage3
  • Bosmanrolluikenhomepage4

Dé specialist voor al uw zonwering & rolluiken


Bosman Zonwering en Rolluiken bestaat al sinds 1981 en heeft in die tijd een zeer goede naam opgebouwd. Het is dé specialist voor al uw zonwering, markiezen en rolluiken en er wordt alleen gebruik gemaakt van de betere merken.

Volg ons op:

Aanbiedingen

Naar de actiepagina

Persoonlijk

Bosman is niet alleen dealer van deze topmerken, maar kan voor particulieren en bedrijven het hele traject van verkoop, montage en onderhoud verzorgen. Vooral de persoonlijke benadering zal u daarbij opvallen. U krijgt altijd dezelfde mensen aan de telefoon en heeft u een probleem, dan wordt dit altijd zo snel en accuraat mogelijk opgelost.

24 uurs servicedienst

Voor het onderhoud van uw rolluiken en beveiligingssystemen, kunt u een onderhoudscontract afsluiten. De servicedienst is dan zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Rolluiken

Bosman Rolluiken produceert een omvangrijk assortiment rolluiken en rolhekken. In vele materialen, vormen en kleuren. Voor toepassingen als afsluiting, beveiliging tegen inbraak en vandalisme, compartimentering als thermo en geluidsisolatie en voor vele andere doeleinden.

Sommige uitvoeringen zijn uitstekend geschikt om er reclame, naam of bedrijfslogo op aan te brengen. De toepassingsgebieden zijn legio: bedrijfsgebouwen, winkels, industrie, schepen vrachtauto’s, treinen, luchthavens, spoor en metrostations.

Beveiligingen

Alarminstallaties zijn dankzij intelligente hard- en software ideale beveiligingsmanagers voor bedrijfsleven en privé - bij inbraak, brand of andere gevaren. Volgens de statistieken de beste afschrikking voor meer dan driekwart van de potentiële daders: veelzijdiger dan welke mechanische beveiliging dan ook, en minder snel om te kopen dan een waakhond! Dankzij moderne melders en eenvoudige bediening is vals alarm tegenwoordig een echte uitzondering.

Comfort en veiligheid. Dat is waar de rook- en watermelders van ABUS Security-Center en het deuropeningsysteem HomeTec voor staan.

Snel vaststellen van de bedreiging, beschermt personen en eigendommen, gedetailleerde opnamen maken en snellere opheldering mogelijk. Een breed aanbod aan camera's, componenten en accessoires garandeert: de optimale oplossing voor uw concrete eisen en uw budget!